Lille Marrakech | Vilkår og betingelser
113
page-template-default,page,page-id-113,qode-social-login-1.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Vilkår og betingelser

Kjøpsbetingelser

Etter at vi har mottatt din bestilling vil du motta en ordrebekreftelse pr. e-post til e-postadressen du har oppgitt. Vi sender normalt de bestilte varene fra oss 1-2 dager etter at ordren er mottatt.

Betaling
Du kan velge å forhåndsbetale varen(e) til oppgitt butikk-konto, eller du kan betale via postoppkrav når du henter sendingen på posten. Vi sender varen med Posten. Postens priser gjelder på forsendelser.

Retur
Du har 14 dagers ubetinget returrett fra du har mottatt de bestilte varene. Varene må returneres ubrukt, vedlagt utfylt returskjema. Vennligst pakk inn varen i plast eller papir før sending. Du må som kunde selv betale returportoen. Vi overfører vanligvis beløpet for varene samme dag som vi mottar varene i retur, senest neste virkedag. Du bør ta vare på kollinummeret du får ved sending, for å kunne spore pakken.

Bytte
Ved bytte sendes varene på samme måte. Noter ønsket om bytte på returskjemaet. Det kan være lurt å ta kontakt med oss på forhånd, slik at vi kan sjekke lagerbeholdning og holde av varene du vil bytte til.

Uavhentet pakke
Det er SVÆRT VIKTIG at du henter pakken på posten innen hentefristen. Ved uavhentede pakker, uavhengig av årsak, påløper et returgebyr for å dekke våre kostnader. Returgebyret på minimum kr 250,- faktureres deg i etterkant. Dette kravet går til inkasso dersom det ikke betales. Det er ikke mulig å bestille varer hos oss igjen før skyldig straffegebyr er betalt.

Trykkfeil
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har noen spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en hyggelig handel!